Disclaimer Goed functionerende brandmeldinstallatie

Disclaimer

Wij helpen u graag zo goed mogelijk

Privacy Statement

Wij respecteren je privacy. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. En wij zullen nooit je informatie verstrekken aan derden. Doen we niet, vinden wij ook niet fijn als anderen dat van ons zouden doen. Maar wat doen we dan wel?

Bij Beheerder Brandbeveiliging gebruiken we de software van HubSpot om alles wat wij online doen te analyseren en meetbaar te maken. Wat betekent dit nou voor jou, als bezoeker van onze website? Er zijn twee scenario's:

  • Je bent een anonieme bezoeker.
  • Je bent een bezoeker en je hebt je gegevens aan ons bekend gemaakt, bijvoorbeeld met het downloaden van een e-book.

Anonieme bezoeker

Ben je een anonieme bezoeker, dan zien wij niet welke pagina’s je bekijkt. Wij zien echter wel over de hele website hoe vaak welke pagina of welk blog bekeken wordt. Zo kunnen wij onze aandacht besteden aan de voor ons meest belangrijke onderdelen van deze website. Informatie die wel bij ons binnenkomt is bijvoorbeeld je IP-adres en IP-locatie.

Bekende bezoeker

Ben je een bij ons bekende bezoeker, bijvoorbeeld omdat je je gegevens ingevuld hebt om een e-book te downloaden, dan wordt er automatisch een persoonlijk profiel van je bijgehouden. Hierin zien wij bijvoorbeeld terug welke pagina’s je bekijkt, welke e-books je gedownload hebt en welke blogs je gelezen hebt. Daarnaast zien wij hierin ook terug welke e-mails je geopend hebt en of je hier op geklikt hebt. Let wel op; wij zullen je nooit een e-mail sturen wanneer je niet eerst zelf je gegevens bij ons bekend gemaakt hebt.

Waarom doen we dit?

Laat ik dit uitleggen met een voorbeeld: Stel iemand komt een keer op onze website, leest een blog en download een e-book. Vervolgens komt deze persoon nooit meer terug op onze website. Dan zou het zonde zijn wanneer wij onze marketinginspanningen richten op deze persoon. Want er is misschien ook een ander persoon, een die elke dag ons nieuwste blog leest, e-books download zodra ze uitgegeven worden en al een keer of drie op onze prijzenpagina gekeken heeft. De software van HubSpot helpt ons dus om onze aandacht aan de juiste mensen te besteden, aan onze ideale klant.

Optimalisatie van de website

Kom je vaker op onze website en is er bij ons bekend dat je bijvoorbeeld werkzaam bent in de ICT branche, dan zou het maar zo kunnen dat je een andere tekst ziet staan op onze website, dan iemand die werkzaam is als HR-consultant. Een website kan dus, dankzij het COS van HubSpot, net zo gepersonaliseerd worden als een e-mail.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over deze Privacy Statement, als je eigenlijk zelf ook graag met HubSpot zou willen werken zoals wij dat doen, of als je wilt dat wij je gegevens verwijderen of corriceren, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Dit privacy statement kan gewijzigd worden. De meest recente versie van het Privacy Statement publiceren wij op deze pagina.