Prijzen Een beheerder is zijn geld meer dan waard

Prijzen

Met behulp van die cursus beheerder brandmeldinstallatie kunt u zelf periodiek preventief onderhoud verzorgen.

De cursus beheerder brandmeldinstallatie wordt door ons, bij voldoende aanmeldingen (vanaf 6 personen), georganiseerd in ons opleidingscentrum te Veenendaal of te Leek. Na het behalen van uw examen bent u gekwalificeerd om uw eigen brandmeldinstallatie te beheren.

Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie€275
Herhalingscursus Brandmeldinstallatie€148
Incompany cursusOp aanvraag*

* De kosten voor een incompany training zijn altijd bij ons op te vragen. Klik hier om een prijsindicatie aan te vragen.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Subsidie

Het is het overwegen waard om te onderzoeken of u een subsidie kunt krijgen via uw opleidingsfonds. Installateurs kunnen bijvoorbeeld korting krijgen via OTIB, de subsidie kan oplopen tot wel 40 procent van de cursusprijs.

Heeft u vragen over de kosten die verbonden zijn aan onze cursus? Neem daarvoor gerust contact op met één van onze collega’s, zij helpen u graag verder.

Aanmelden

‘’De cursus was pragmatisch opgezet en gemakkelijk te volgen, waarbij goed rekening werd gehouden met het tempo van de individuele deelnemers. In de cursus lag de focus op het wettelijke kader maar ook met voldoende praktische voorbeelden om de brandmeldcentrale beter te kunnen gebruiken.‘’

Ivo van der Stoel - Vidomes